Γκερντ Μίλερ : Γκερντ Μίλερ: Πέθανε ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου ... / Ο ομοσπονδιακός υπουργός ανάπτυξης γκερντ μίλερ προτρέπει τη γερμανία να δεχτεί περισσότερους πρόσφυγες/μετανάστες από τον ελληνικό καταυλισμό προσφύγων της μόριας.

Γκερντ Μίλερ : Γκερντ Μίλερ: Πέθανε ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου ... / Ο ομοσπονδιακός υπουργός ανάπτυξης γκερντ μίλερ προτρέπει τη γερμανία να δεχτεί περισσότερους πρόσφυγες/μετανάστες από τον ελληνικό καταυλισμό προσφύγων της μόριας.. Όλα τα άρθρα του tag γκερντ μίλερ. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Γνωστός ως «der bomber», ο μίλερ ήταν ένας από τους πλέον επιτυχημένους επιθετικούς της γερμανίας, σκοράροντας 68 φορές για την εθνική ομάδα και 566 φορές για την μπάγερν, κερδίζοντας. Έφτασε τα 41 γκολ και προσπέρασε τον γκερντ μίλερ! Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των.

Ο θρυλικός γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Την είδηση του θανάτου του μίλερ έκανε γνωστή η μπάγερν μονάχου. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945. Aναδείχθηκε σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς και τους δεινότερους σκόρερ όλων των εποχών. Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο.

Ιστορικός Λεβαντόβσκι! Εφτασε τα 40 γκολ σε μια σεζόν κι ...
Ιστορικός Λεβαντόβσκι! Εφτασε τα 40 γκολ σε μια σεζόν κι ... from www.ethnos.gr
Γεματούλη μίλερ λέγοντας ότι θέλει. Ο γκερντ μίλερ άφησε την τελευταία του πνοή την κυριακή (15/8) σε ηλικία 75 ετών, σκορπίζοντας σε θλίψη το γερμανικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Stories 27 ιουνίου 2015, 14:45. Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Ο θρυλικός γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Θρήνος στο γερμανικό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής της εθνικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου , γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Αυτές υπήρξαν και οι προτεραιότητες, που ο γκερντ μίλερ έθεσε στην κορυφή της ατζέντας του ως υπουργός ανάπτυξης από το 2013, δημιουργώντας ειδικά προγράμματα.

Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο.

Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ. Ο θρυλικός γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Φυσικά ο γκερντ μίλερ δεν είναι ποτέ στις συζητήσεις για τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών. Ο γερμανός επιθετικός, θεωρήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Θυμάται ο γκερντ μίλερ ότι είναι ο «bomber der nation» kι ας είχε αντίρρηση ο τότε προπονητής της ομάδας, ζλάτκο τσαϊκόφσκι, ο οποίος επέκρινε τον. Aναδείχθηκε σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς και τους δεινότερους σκόρερ όλων των εποχών. Stories 27 ιουνίου 2015, 14:45. Έφτασε τα 41 γκολ και προσπέρασε τον γκερντ μίλερ! Ο γκέρχαρντ «γκερντ» μύλερ (γερμανικά : Ο ομοσπονδιακός υπουργός ανάπτυξης γκερντ μίλερ προτρέπει τη γερμανία να δεχτεί περισσότερους πρόσφυγες/μετανάστες από τον ελληνικό καταυλισμό προσφύγων της μόριας. Την είδηση του θανάτου του μίλερ έκανε γνωστή η μπάγερν μονάχου. Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της ημέρας για το θέμα γκερντ μίλερ:

Ο μίλερ πέτυχε 563 γκολ σε 605 συμμετοχές με τους βαυαρούς μεταξύ 1964 και 1979, κατακτώντας 14 τίτλους με τους βαυαρούς θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής της εθνικής γερμανίας και της μπάγερν μονάχου , γκερντ μίλερ πέθανε σε ηλικία 75 ετών. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Θυμάται ο γκερντ μίλερ ότι είναι ο «bomber der nation» kι ας είχε αντίρρηση ο τότε προπονητής της ομάδας, ζλάτκο τσαϊκόφσκι, ο οποίος επέκρινε τον. Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το.

Βάζει στο μάτι το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ ...
Βάζει στο μάτι το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ ... from i0.wp.com
Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Λίγες ημέρες προτού ο γκερντ μίλερ κλείσει 70 χρόνια ζωής, η οικογένειά του γνωστοποίησε πως ο παλαίμαχος άσος της μπάγερν μονάχου πάσχει από αλτσχάιμερ. Stories 27 ιουνίου 2015, 14:45. Ένας βραχύσωμος επιθετικός που έβλεπε το γκολ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο με νούμερα που. Όλα τα άρθρα του tag γκερντ μίλερ. Ο μίλερ κατέκτησε τα πάντα στην καριέρα του, ως ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών, με πάνω από 500 γκολ με τη φανέλα των βαυαρών (από το 1964 έως το 1979). Ο γκέρχαρντ «γκερντ» μύλερ (γερμανικά : Gerhard gerd müller, γεννήθηκε 3 νοεμβρίου 1945) είναι πρώην διεθνής γερμανός ποδοσφαιριστής.

Λίγες ημέρες προτού ο γκερντ μίλερ κλείσει 70 χρόνια ζωής, η οικογένειά του γνωστοποίησε πως ο παλαίμαχος άσος της μπάγερν μονάχου πάσχει από αλτσχάιμερ.

Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του γκερντ μίλερ. Ο γκερντ μίλερ γεννήθηκε στο νέρντλιγκεν το 1945. Όλα τα άρθρα του tag γκερντ μίλερ. Ο γκέρχαρντ «γκερντ» μύλερ (γερμανικά : O γενς τούραου από την dw. Ο μίλερ κατέκτησε τα πάντα στην καριέρα του, ως ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών όλων των εποχών, με πάνω από 500 γκολ με τη φανέλα των βαυαρών (από το 1964 έως το 1979). Ο γκερντ μίλερ όπως θα τον θυμούνται πάντα οι φίλοι του ποδοσφαίρου. Gerhard gerd müller, γεννήθηκε 3 νοεμβρίου 1945) είναι πρώην διεθνής γερμανός ποδοσφαιριστής. Αυτές υπήρξαν και οι προτεραιότητες, που ο γκερντ μίλερ έθεσε στην κορυφή της ατζέντας του ως υπουργός ανάπτυξης από το 2013, δημιουργώντας ειδικά προγράμματα. «έφυγε» στα 75 του ο γκερντ μίλερ. Έφτασε τα 41 γκολ και προσπέρασε τον γκερντ μίλερ! Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Ο δυτικογερμανός κεντρικός επιθετικός γκερντ μίλερ (gerhard gerd müller) γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945.

Ο θρύλος του γερμανικού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, γκερντ μίλερ δεν είναι πια μαζί μας. Λίγες ημέρες προτού ο γκερντ μίλερ κλείσει 70 χρόνια ζωής, η οικογένειά του γνωστοποίησε πως ο παλαίμαχος άσος της μπάγερν μονάχου πάσχει από αλτσχάιμερ. Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του γκερντ μίλερ. Γνωστός ως «der bomber», ο μίλερ ήταν ένας από τους πλέον επιτυχημένους επιθετικούς της γερμανίας, σκοράροντας 68 φορές για την εθνική ομάδα και 566 φορές για την μπάγερν, κερδίζοντας. Θρήνος στο γερμανικό και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Γκερντ Μίλερ - Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών - ΤΑ ΝΕΑ
Γκερντ Μίλερ - Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών - ΤΑ ΝΕΑ from www.tanea.gr
Ο γκερντ μίλερ ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ, και εξαιρετικός άνθρωπος και χαρακτήρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Aναδείχθηκε σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς και τους δεινότερους σκόρερ όλων των εποχών. Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του γκερντ μίλερ. Φυσικά ο γκερντ μίλερ δεν είναι ποτέ στις συζητήσεις για τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών. Ο μίλερ θεωρείται από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των. Ο γκερντ μίλερ ήταν ο άνθρωπος που είχε το ρεκόρ των περισσότερων γκολ σε μία χρονιά στην bundesliga, το οποίο κατέρριψε την περσινή σεζόν ο ρόμπερτ λεβαντόφσκι. Την είδηση του θανάτου του μίλερ έκανε γνωστή η μπάγερν μονάχου. Ο δυτικογερμανός κεντρικός επιθετικός γκερντ μίλερ (gerhard gerd müller) γεννήθηκε στις 3 νοεμβρίου του 1945.

Ο θρυλικός γκερντ μίλερ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Aναδείχθηκε σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς και τους δεινότερους σκόρερ όλων των εποχών. Ο γερμανός επιθετικός, θεωρήθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής. Ο γερμανός πρώην επιθετικός άφησε ανεξίτηλο το. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τη νόσο του αλτσχάιμερ. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της ημέρας για το θέμα γκερντ μίλερ: Συνολικά, ο γκερντ μίλερ κατέκτησε 14 τίτλους με την μπάγερν μονάχου, ενώ οδήγησε την πατρίδα του στην κορυφή τόσο της ευρώπης (1972), όσο και του κόσμου (1974), σκοράροντας και στους δύο. «έφυγε» στα 75 του ο γκερντ μίλερ. Γεματούλη μίλερ λέγοντας ότι θέλει. Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του γκερντ μίλερ. Ο ομοσπονδιακός υπουργός ανάπτυξης γκερντ μίλερ προτρέπει τη γερμανία να δεχτεί περισσότερους πρόσφυγες/μετανάστες από τον ελληνικό καταυλισμό προσφύγων της μόριας. Ποιος ήταν ο γκερντ μίλερ. Την είδηση του θανάτου του μίλερ έκανε γνωστή η μπάγερν μονάχου.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama